Προφίλ

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται επιτυχημένα στον χώρο των κοσμημάτων και των ρολογιών από το 1988 όπου και άνοιξε το πρώτο εργαστήριο και κατάστημα στην Αθήνα με αντικείμενο την κατασκευή, εμπορία και επισκευή κοσμημάτων και ρολογιών. Μετά από χρόνια, το 2001, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην πόλη της Λευκάδας σε ένα οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας και επισκευής ρολογιών. Με την εμπειρία 28 χρόνων, προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και το πιο αξιόπιστο service κοσμημάτων και ρολογιών μετά την πώληση, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα το συνδυασμό της άριστης ποιότητας με την προσιτή τιμή.

Με την πλούσια γκάμα χρυσών, ασημένιων και επώνυμων κοσμημάτων και τις καλύτερες μάρκες ρολογιών προσφέρουμε στον πελάτη μας την δυνατότητα να επιλέξει και να συγκρίνει σχέδια και τιμές σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που τυχόν έχετε σχετικά με την επιλογή βαπτιστικού σταυρού, δώρου νεογέννητου μωρού, μονοπέτρου δακτυλιδιού, επιλογή βερών, δώρα γάμου και κουμπάρου, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε σχετικά με κοσμήματα αλλά και ρολόγια.

Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας στον υπέροχο και λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων και ρολογιών.